Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ALB - STAR
Rezultate gjithsej: 4

ECOCLEAN (ish "Albdrilling Green")

L53003402I
(Veprimtari ne industrine e naftes, gazit e ujit si dhe ne ate minerare qe lidhen me: studime, projektime, kerkime, zbulime e konturime, nxjerrje dhe zhvillime, sherbime e supervizime. Eksporte, importe dhe p)

Fier -284717 ALL

ALBRAIL

L61314003H
(Objekti i veprimtarisë së shoqërisë do të jetë sipas objektit të kontratës konçensionare: Për Rehabilitimin, operimin dhe transferimin (Rot) e rrjetit të transportit hekurudhor në linjat Fier-Ballsh)

Tiranë ALL

SHUSHICA HYDROPOWER

L71729019M
()

Tiranë ALL

Space+

M11823034A
(Objekti i Shoqërisë do të jetë ushtrimi i veprimtarive të lojërave të fatit në kategorinë kazino në hotel me 5 yje, duke përfshirë çdo veprimtari të lidhur e të nevojshme, përfshirë por pa u )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni